JUHLAT

Tervetuloa viettämään tärkeää päivää Rahikkalaan  

Tunnelmallinen ympäristö ja toiminnalliset ratkaisut takaavat täydellisen juhlapäivän, jolloin myös itse juhlan järjestäjä pääsee nauttimaan päivästä. 

Päätalon juhlasali sopii erityisesti esimerkiksi ristiäisten, muistotilaisuuden tai pikkujoulujen viettoon. Navetan ylinen, eli "Wanha Wintti" on tarkoitettu kesäkäyttöön ja suurempia suku-, syntymäpäivä- sekä hääjuhlia varten. 

Illan viettoa ja rennompaa oleskelua varten on mahdollista vuokrata erämaalammen tynnirisauna, lähdevesipalju ja tunnelmallinen erämaamökki.

Kysy tarjous info@rahikkalantila.com

Vietä kaverisynttärit Farmilla

Vietä ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat Rahikkalassa. Lasten ja nuorten farmisynttäreihin kuuluu hauskaa ja teemallista ohjelmaa.

teema 1. Sirkuksessa = sirkustemppuja ja tanssia lempimusiikin tahtiin discovalojen loisteessa

teema 2. Eläinystävien kanssa picnikillä = Herttalan eläinystävien hoitoa ja rapsuttelua

Sekä moctailit ja popcornia koko syntymäpäiväporukalle.

Hinta: 199€ / 90min (kaikki järjestelyt, ohjauksen ja siivous)

Farmi-Menu lisähintaan 8€ / hlö. Sisältäen herkkukorin syntymäpäiväsankarin toiveiden mukaan. 

Varaa omat syntymäpäiväjuhlat info@rahikkalantila.com

 limudisco-synttärit

syntymäpäiväjuhlat

Häät Rahikkalassa

Olivatpa hääsi pienet tai isot, överit tai simppelit, Rahikkala haluaa nauttia niistä kanssasi! Tervetuloa viettämään yhtä elämäsi suloisinta päivää Rahikkalaan!

Järjestämällä hääsi (tai muut isommat perhejuhlat) Rahikkalassa, varaat koko Rahikkalan yksityiskäyttöösi 1-3 vuorokaudeksi. Tilavuokra sisältää kaikkien hääkäyttöön soveltuvien tilojen käytön vuokra-aikana sekä tarvittaessa koko majoituskapasiteettimme.

Tilavuokran lisäksi tarjoamme teille toivomanne määrän lisäpalveluita, esim. ateriapalveluita (juhlamenu, iltapala, aamupala jne.) tai vaikkapa juhlatilojen koristeluapua.

Ilmoita meille, koska suuri päiväsi koittaisi, niin sovitaan tutustumiskäynti Rahikkalaan ja aloitetaan yhdessä ikimuistoisen hetkenne suunnittelu!

Tunnelmakuvia Rahikkalan juhlatiloista