Kulttuurifarmi Villa Herttala

Farmileiri 3.6.-7.6.2024

"Leiripäivät kuluivat eläinystäviä rapsutellen ja hoitaen sekä ystävien seurasta nauttien. Villa Herttalassa rakastamme meitä ympäröivää luontoa – puita, sammalia, kiviä, ikiaikaista kalliota. Leikimme metsässä, kuuntelimme sitä ja nuuhkimme sen puhdasta ilmaa. Ihmetellen lähetimme itse tehdyt kaarnaveneet matkaan lähdepuron kirkkaaseen veteen.
Kumisaappaat jalassa ja kiikarit kädessä teimme metsäretkiä, jotka olivatkin elämäniloa aidoimmillaan. Päivällä (ja illalla) uimme turvallisesti lähilammen lämpimässä ja puhtaassa lähdevedessä sekä lämmittelimme rantasaunan leppeissä löylyissä."
Tätä ja paljon kaikkea muuta kuuluu Herttalan Farmileiriin. <3 

Ruokailemme (ja majoitumme) Rahikkalan tunnelmallisessa ja tilavassa päärakennuksessa. Toimintahetkinä liikumme Rahikkalan pihapiirissä ja lähiympäristössä.

 Lämpimästi tervetuloa Rahikkalan kesäleireille! Alapuolelta löydät lisätietoja Farmileiristä, Sirkus- ja Heppaklubileiristä. :)

 

 

Tervetuloa kesän hauskimmalle Sirkusleirille!

Liikunnalliset leiripäivät sisältävät monipuolisesti eri sirkuslajien harjoittelua kuten lattia-akrobatiaa, jongleerausta ja ilma-akrobatiaa. Myös Herttalan suomenhevostamma Siru on mukana Sirkusleirillä! Leiriläiset pääsevät oppimaan vikellyksen alkeita sekä Sirun että vikellyspukin avulla. Lisäksi leirillä uidaan, discoillaan ja pelaillaan yhdessä ystävien kanssa. 👯‍♀️

Sirkusleirillä on luvassa temppuja ilmassa, parin kanssa ja hevosen selässä. Leirille osallistuakseen ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta akrobatiasta tai vikeltämisestä. Leirin ohjelma suunnitellaan tason ja toiveiden mukaan. 🙂

 

Heppaklubileiri 10.6. - 14.6.2024 (täynnä!) Avasimme uuden leirin 3.6.-7.6. ajalle!

Kesä, kärpäset, hevoset ja hevosleirit! Niistä ovat monet elämän huippuhetket tehty.

 

Herttalan Heppaklubin kesäleirillä opit uutta hevosista ja niiden hoidosta, tutustut hevosiin sekä ratsain että maasta, ja nautit kesästä mukavassa seurassa.

Leirimme ovat avoimia kaikille 6-12 -vuotiaille, eikä aiempaa klubikokemusta, hevos- tai ratsastuskokemusta tarvita. Heppaklubileirimme sopii hevosharrastamisen vasta-alkajille sekä niille, jotka haluavat tutustua hevosiin pelkkää ratsastuskoulutoimintaa syvällisemmin.

 

 

Herttalassa tapahtuu ympäri vuoden!

Lue lisää hevosten hoito- ja ratsastushetkistä, lasten Heppaklubista ja Herttalan eläinystävien rapsuttelukierroksista

 

Villa Herttalan Heppaklubi

Heppaklubi on ohjattu kerho, jossa tutustutaan Herttalan hevosiin, puuhaillaan turvallisesti hevosten kanssa ja eletään yhdessä rikasta maalaiselämää. ❤

6-12 -vuotiaiden Heppaklubi lauantaisin klo 11:30-13:00
kevätkausi: 17.2. - 11.5. (sis. 12krt)
Hinta: 149€/ hlö
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: info@rahikkalantila.com 

Mukaan voi tulla myös kertamaksulla!

Kertamaksu: 15€/krt
Ilmoittaudu mukaan etukäteen: info@rahikkalantila.com / 040 9633329 (Marjaana)

Lisätietoja Heppaklubista
Herttalan heppaklubissa opetellaan ratsastuksen alkeita, hoidetaan Herttalan hevosia ja höpistään, no, mistäs muustakaan, kuin hevosista!
Huom! Herttalan heppaklubi ei ole ratsastuskoulutoimintaa, eikä sisällä pelkkää ratsastusta. Klubi sopii aloittelijoille ja heille, jotka haluavat tutustua hevosten elämään pelkkää ratsastustuntia perusteellisemmin.

 

 

Villa Herttalan eläinystävien rapsuttelukierrokset

Haluaisitko yksityisen eläinkierroksen Villa Herttalassa? 
Yksityinen rapsuttelukierros yksityis- ja yritysryhmille: 120€/h
Varaa aika ja kysy lisätietoja info@rahikkalantila.com / 040 9633329 Marjaana

 Mikä ja mitä Villa Herttala on?

Kulttuurin viljelyä ja farmeilua since 2021

Palvelut keskittyvät eläinterapiaan, eli eläinten rapsutteluun ja hoitamiseen matalalta kynnykseltä. 

Luontoon ja erilaisiin luontoreitteihin, joita voi kulkea yksin, perheen tai eläimen kanssa.

Sekä luovaan liikkumiseen, joka tarkoittaa sen tutun ja turvallisen lajin parissa vietettyä aikaa aivan uudessa ja erilaisessa miljöössä. 

Villa Herttalan tavoitteena on olla juuri sellainen paikka, kun Rahikkala on ollut yhtiön osakkaiden lapsuudessa ja nuoruudessa. Turvallinen, lämmin, aito ja läheinen. <3

Jokaisella vieraalla on tilaa kasvaa, oppia sekä toteuttaa omia unelmia. 

 Lämpimästi tervetuloa Villa Herttalaan <3